VESTİTİ GROUP GÜZELLİK MERKEZİ HİZMETİNİZE GİRMİŞTİR. HİZMETLERİMİZ : LAZER EPİLASYON - G5 MASAJI - SELÜLİT MASAJI - KUPA TEDAVİSİ - PROFOSYONEL CİLT BAKIMI - LEKE VE AKNE TEDAVİSİ VE DİĞER KLİNİK İŞLEMLER
VESTİTİ GROUP GÜZELLİK MERKEZİ HİZMETİNİZE GİRMİŞTİR. HİZMETLERİMİZ : LAZER EPİLASYON - G5 MASAJI - SELÜLİT MASAJI - KUPA TEDAVİSİ - PROFOSYONEL CİLT BAKIMI - LEKE VE AKNE TEDAVİSİ VE DİĞER KLİNİK İŞLEMLER
  0533 561 52 08
Kategoriler
Fiyat Aralığı
Tüm Filtreleri Temizle

Vestiti Group Güzellik

Güzellik ve bakım alanında lider olan Vestiti Group, müşterilerine en yüksek kalitede hizmet sunmayı ilke edinmiştir. Cilt bakımı, mezoterapi ve lazer epilasyon gibi geniş bir yelpazeye sahip ürün ve hizmetlerimizle, güzellik ihtiyaçlarınıza en uygun çözümleri sunuyoruz.

Cilt Bakımı: Cildinizin sağlıklı ve genç kalmasını sağlayacak ürünler ve tedavi yöntemleri ile cilt bakımında uzmanız. Geniş ürün yelpazemiz, her cilt tipine uygun çözümler sunar ve cildinizi en iyi durumda tutmak için gerekli olan nemlendirme, temizleme ve onarım işlemlerini içerir.

Mezoterapi: Mezoterapi uygulamalarımız, cildinize canlılık kazandırır ve doğal güzelliğinizi ön plana çıkarır. İnce çizgilerden, cilt tonunuza kadar birçok alanda etkili olan bu yöntem, cildinizin daha genç ve taze görünmesini sağlar.

Lazer Epilasyon: Kalıcı ve etkili çözümler sunan lazer epilasyon hizmetlerimizle, istenmeyen tüylerden kurtulmanın en modern yolunu sunuyoruz. Son teknoloji cihazlarımız ve deneyimli uzman kadromuzla, konforlu ve hızlı bir epilasyon deneyimi yaşamanızı sağlıyoruz.

Gençlik Aşısı Nedir ?  : Gençlik aşısı' (youth vaccine) ifadesi, genel olarak yaşlanma belirtilerini geciktirmek ve cildin daha genç, parlak ve canlı görünmesini sağlamak amacıyla uygulanan estetik tedaviler için kullanılan bir terimdir. Bu terim genellikle dolgu, mezoterapi, PRP (Platelet Rich Plasma), botoks ve benzeri cilt gençleştirme yöntemlerini ifade etmek için kullanılır.

Yaygın Uygulamalar

  • PRP (Platelet Rich Plasma): Hastanın kendi kanından elde edilen zenginleştirilmiş plazmanın cilde enjekte edilmesiyle cilt yenilenmesini sağlar.

  • Mezoterapi: Cilt altına vitamin, mineral ve amino asitler gibi faydalı bileşenlerin enjekte edilmesiyle cilt kalitesini artırır.

  • Dolgu Enjeksiyonları: Hacim kaybını telafi etmek ve kırışıklıkları gidermek amacıyla dolgu maddelerinin enjekte edilmesi.

Botoks: Kas hareketlerini sınırlayarak kırışıklıkların oluşumunu önleyen bir tedavi yöntemidir.

Bu tedaviler, cerrahi müdahale gerektirmeyen, nispeten hızlı sonuç veren ve genellikle kısa sürede uygulanabilen işlemlerdir. Ancak, uygulama öncesinde uzman bir hekimden danışmanlık almak önemlidir.


Vestiti Group Güzellik olarak, güzellik ve bakım alanında yenilikçi ve etkili çözümler sunarak, müşterilerimizin memnuniyetini her zaman ön planda tutuyoruz. Profesyonel ekibimiz ve kaliteli ürünlerimizle, kendinizi her zaman en iyi hissetmenizi sağlıyoruz. 


  Filtrele
Toplam 0 Ürün
  Ürün Bulunamadı
İndirimli ürünler ve fırsatlardan ilk önce siz haberdar olmak istermisiniz?
softtr® | Profesyonel E-Ticaret Sistemleri ile hazırlanmıştır.